Cardetailing

Een korte uitleg

Cardetailing

Bij Repair and Shine car detailing geven we uw wagen een grondige reiniging met behulp van speciale gereedschappen. Eenvoudig gesteld gaat het om het reinigen en reviseren van het interieur en exterieur van de auto.

De naam zegt het echter zelf: car DETAILING. Bij Repair and Shine Car Detailing Waregem bekijken we uw wagen tot in de details en doen het nodige zodat hij er weer als nieuw uitziet. Het gaat dus verder dan het wassen en drogen alleen en vereist dan ook meer tijd en een goed oog voor detail.

Van wassen tot polijsten

Elke wagen is uniek

Elke wagen is uniek. Dat betekent dat cardetailing al begint bij de juiste keuze van het geschikte materiaal en de producten voor uw type voertuig.

Daarnaast zullen we uw wagen ook polijsten om kleine krasjes te verwijderen. Met een waxlaag of coating zorgen we ervoor dat uw wagen weer blinkt als nooit tevoren.

Uiteraard bespreken we eerst grondig uw wensen en budget door zodat u niet voor onnodige verrassingen komt te staan.

Streven naar perfectie

Cardetailing onderverdeeld

Wanneer we de diverse stappen van cardetailing opsommen, blijkt dit een behoorlijk uitgebreide lijst te zijn. Maar net dat maakt het verschil tussen cardetailing en een wassalon. Naast het wasproces en het drogen van uw wagen, worden onder andere ook volgende zaken onder handen genomen:

  • Het controleren van kunststof en rubbers + eventuele beschermende behandeling.
  • Het gebruik van een stoomreiniger om zowel moeilijk bereikbare plaatsen te reinigen als het behandelen van het stoffen interieur.
  • Het aanbrengen van wheel-protection zodat de velgen beter beschermd zijn en eenvoudiger gereinigd kunnen worden.
  • Het polijsten van de uitlaat en eventueel aanbrengen van een beschermende coating.

 

Contact
VRAGEN OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

Heeft u nog vragen, wenst u graag een vrijblijvende offerte of andere vragen, contacteer mij vrijblijvend.