Lakbehandeling

Uw wagen terug als nieuw

Lakbehandeling

U kan bij ons terecht voor behandeling met coating van lakwerk, ruiten, velgen, koplampen, wielkassen, …

Voor een kwalitatieve lakbehandeling van uw wagen, komt u uiteraard naar Repair and Shine Car Detailing te Waregem. Hierbij kunt u onder andere kiezen tussen verschillende coatings.

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten geven we voor de bescherming van uw lak, velgen, trims, leder, stoffen en koplampen maar liefst vijf jaar garantie.

Stappenplan

Hoe gaan we tewerk?

Voor de lakbehandeling van uw wagen volgen we een strikt stappenplan. Zo weten we zeker dat we geen enkele oneffenheid missen.

Na het grondig wassen van uw auto, sporen we alle imperfecties op die we nauwkeuring polijsten voor een perfecte glans of als voorbereiding voor de lakbehandeling.

Hiervoor gebruiken we de producten van Nanolex: uiterst duurzaam en ook vaak gebruikt voor maritieme en technische toepassingen.

 

Ons geheim 'wapen'

De producten van Nanolex

Voor een optimale bescherming en lakbehandeling werken wij met de producten van Nanolex. Wij zijn vooral gespecialiseerd in de keramische coatings. Deze coatings bieden extra bescherming tegen invloeden van buitenaf.

Dit zijn de 3 hoofdredenen waarom wij voor Nanolex coatings kiezen:

  • Uw wagen heeft minder onderhoud nodig en is eenvoudiger schoon te maken dankzij het waterafstotend effect van de coating.
  • Een extra laag keramische coating beschermt uw voertuig tegen UV-stralen en mogelijke oxidaties
  • Uw wagen is beter bestand tegen chemische vlekken en natuurlijke verontreiniging zoals zure regen.
Contact
VRAGEN OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

Heeft u nog vragen, wenst u graag een vrijblijvende offerte of andere vragen, contacteer mij vrijblijvend.