Polijsten

Een prachtige glans

Polijsten

Door uw wagen te polijsten kunt u zowel grote als kleine krassen verwijderen als uw wagen weer optimaal laten glanzen.

Polijsten hoort standaard bij de detailing van uw voertuig. Eerst wordt uw wagen grondig gewassen en zorgvuldig gedroogd. Daarna kan het polijsten beginnen. Kleine, ondiepe krassen verdwijnen als sneeuw voor de zon en uw wagen glanst als nooit tevoren.

In ons servicecentrum in Waregem werken we met de allerbeste materialen en gedreven, opgeleid personeel. U bent dus verzekerd van een optimaal resultaat zonder zichtbare polijstsporen.

Totaaloplossing

Groot en klein

Polijsten is een prima oplossing voor een goede basisbehandeling en glans.

Het polijsten van uw wagen heeft enkel invloed op de buitenste laklaag. Het is dus niet zo dat we de volledige lak kunnen herstellen. Toch is polijsten nooit een overbodige luxe. Professioneel polijstwerk kan ook als een goede basis dienen voor een verdere lakbehandeling of coating.

Enkele extra termen

Kleien en waxen

Een polijstbehandeling geeft uw wagen weer een diepe glans. Maar waarom spreekt men dan zo vaak van het belang van kleien en waxen of coaten?

Kleien doe je nadat je wagen gewassen is. Hiermee ga je vast vuil verwijderen. Op die manier kun je de wagen nog beter polijsten.

Waxen of coaten doe je na de polijstbehandeling. Hierbij wordt er een extra beschermlaag aangebracht voor een nog dieper en duurzamere glans.

Dit werkt ook voedend voor de lak zodoende deze veel minder snel uitdroogd.

Contact
VRAGEN OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

Heeft u nog vragen, wenst u graag een vrijblijvende offerte of andere vragen, contacteer mij vrijblijvend.