Lederherstel

Aandacht voor het interieur

Lederherstel

Veelvuldig gebruik van uw wagen zorgt er uiteindelijk voor dat het lederwerk in het interieur gebruikssporen begint te vertonen.

Bij Repair and Shine Car cardetailing te Waregem zorgen we ervoor dat het leder er weer zo goed als nieuw uitziet. Ook eventuele schade wordt bij ons hersteld. Ons personeel heeft hiervoor de nodige kennis en ervaring en gebruikt de meest verfijnde technieken.

Reiniging en herstellingen

Diverse mogelijkheden

Tijdens de cardetailing van uw wagen wordt ook het binnenwerk nauwkeurig aangepakt. Naast het reinigen van het leder staan wij ook in voor diverse herstellingen ervan:

  • Het herstellen van kleine scheurtjes.
  • Slijtagesporen wegwerken.
  • Oud leder opfrissen.
  • Het verwijderen van vlekken.

Daarna behandelen we het leder met een speciale coating om het te voeden en langer te beschermen.

De juiste materialen

Professioneel lederherstel met de beste materialen

Vertoont het leder van uw wagen slijtage of gebreken? Breng hem dan zo snel mogelijk binnen bij ons herstelcentrum te Waregem. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en houden bij herstelwerken rekening met de originele kleur van het leer zodat uw zetels of uw stuur er terug exact uitzien als voorheen.

Eerst maken we het leer zorgvuldig schoon met behulp van stofzuiger, borstels, spons en microvezeldoekjes. Kleine scheurtjes, verkleuringen en slijtage worden zo eenvoudig zichtbaar waardoor we snel en gemakkelijk aan het lederherstel kunnen beginnen.

Eens het leer hersteld, brengen we nog een coating aan. Zo blijft het leer langer beschermd en is het eenvoudiger schoon te maken.

Contact
VRAGEN OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

Heeft u nog vragen, wenst u graag een vrijblijvende offerte of andere vragen, contacteer mij vrijblijvend.